Kit automatizare usa de garaj BFT, TIZIANO 3620 + 2 telecomenzi MITTO2

Scrie o recenzie
 • Automatizari porti batante, culisante, garaj si bariere auto la cel mai mic pret.
   
 • Suport tehnic gratuit
   
 • Livrare rapida
   
 • Tel. 0348 88 00 21
780 Lei
TIZIANO3620
+

Kit de automatizare pentru usa de garaj BFT,  TIZIANO 3620 + 2 telecomenzi MITTO2

Nota! Produs agabaritic, presupune costuri suplimentare de transport. Acest produs se livreaza doar cu plata in avans pana la cel mai apropiat sediu Fan Courier.

Automatizarea ideala pentru garajul tau

Kit-ul TIZIANO 3620 este destinat sa actioneze usile de garaj sectionale cu o greutate de maxim 60Kg si o suprafata de pana la 10m2, poate fi instalat si in zone industriale, insa este recomandat pentru spatii rezidentiale, cu trafic redus, fiind ideal pentru utilizare semi-intensiva. Viteza de deschidere este de 6.6m/min
Daca din anumite motive motorul nu mai este alimentat cu energie electrica, usa garajului poate fi actionata manual cu ajutorul unui cordon, fara ca traficul sa fie afectat.
TIZIANO 3620 dispune de un design nou, foarte compact, cu sina cu lant de 3620mm, iar temperatura optima de functionare este cuprinsa intre -20°C si 60°C.
Managementul inteligent al puterii motorului ajuta la cresterea preciziei si eficientei sistemului electronic de detectie a obstacolelor accidentale.

bft.ro
bft.ro

Tehnologie precisa, sigura si eficienta.


Tehnologia BFT 24V cu o ajustare precisa a incetinirii la inchidere si deschidere asigura o performanta optima, cu accent pe siguranta, asigurand oprirea imediata si inversarea miscarii in preenta obstacolelor.

Forta maxima de tractiune a motorului este de 600N, bazat pe tenologia d-track, cu un control inteligent al fortei de actionare a motorului realizat de un microprocesor care primeste informatii despre funtionare la fiecare actionare si realizeaza in mod dinamic ajustari fine asupra parametrilor de lucru ai automatizarii, indiferent de momentul din zi, anotimp sau progresia uzurilor mecanice a ghidajelor usii. ire bazat pe tehnologia d-track.

Cu o simpla apasare de buton

Controlezi usa garajului cu o simpla apasare de buton pe telecomanda MITTO 2 care comunica radio cu unitatea de comanda pe o frecventa de 433Mhz.

Telecomanda BFT MITTO 2 este o telecomanda potrivita pentru diferite sisteme de automatizari BFT, pentru controlul portilor automate sau pentru usile de garaj, avand codificare rolling-code. Telecomanda poate fi programata intr-un timp scurt, sub 30 de secunde cu o telecomanda existenta sau de la centrala de comanda.
BFT Mitto 2 poate fi clonata sau duplicata;
Cu un design elegant, de culoare neagra si dimensiuni reduse, dispune de capacitate multi-user, 2 canale si sistem de autoinvatare. Are baterii incluse: 1 x LR23A litiu si constructie robusta din plastic ABS.

bft.ro
bft.ro

Kit-ul TIZIANO 3620 contine:

 • 1 x motoreductor cu lampa de semnalizare optica incorporata;
 • 1 x sina cu transmisie pe lant 3620mm;
 • 2 x telecomenzi MITTO 2.

Specificatii tehnice BFT TIZIANO 3620:

Centrala de comanda VENERE M B GDA (incorporata)
Tensiune de alimentare 24V
Putere  100W
Forta de tractiune maxima 600N
Clasa de protectie IPX0
Temperatura de operare -20°C/60°C  
Greutate maxima suportata 60Kg 
Suprafata usii 10m2
Capete de cursa  Encoder
Incetinire Da
Blocarea Mecanica
Reactie de impact D-Track
Utilizare Semi-intensiva
Raza de actiune telecomanda 50m

 

 

Brand:
BFT
Disponibilitate:
La comanda

Automatizari

Alimentare Motor:
 • Motor 24V

Automatizari garaj

Greutate usa:
 • 60 kg

Gama motoare BFT usi de garaj (Operator_for_garage_doors__1_-_bft.pdf, 2,239 Kb) [Descarcare]

Manual de instalare si utilizare Tiziano3620 (Manual_de_instalare_si_utilizare_Tiziano3620_-_bft.pdf, 2,008 Kb) [Descarcare]

Badita Alexandru
Comentariu
Livrare prompta, putin neplacut faptul ca a fost necesar sa ma duc in sediu la curier pentru ridicare. Instalarea a fost insa usoara, per total sunt multumit.
Viorel
Comentariu
Livrare rapida si instalare usoara, cand am avut o problema am rezolvat cu un simplu telefon la firma.