Kit automatizare poarta culisanta 1000kg, BFT ARES BT A1000

Scrie o recenzie

Automatizari porti culisante originale

Suport tehnic telefonic la instalare

Livrare rapida din stoc

Tel. 0348 88 00 21

[Contactati-ne pentru un pret]
ARES BT A1000 KIT

Kit automatizare pentru poarta culisanta 1000kg, BFT ARES BT A1000

Cea mai buna automatizare pentru poarta culisanta de maxim 1000Kg, brand BFT

Motorul ARES BT A1000 BFT este ideal pentru instalare pe porti glisante, pe role sau autoportante care au o greutate maxima de 1000Kg, si poate fi folosit in domeniul industrial sau rezidential pentru automatizarea portilor metalice grele

Kit-ul ARES BT A1000 se preteaza pentru utilizare intensiva si suporta temperaturi de functionare intre -20°C si 55°C.

ARES BT A1000 BFT poate fi montat atat pe stanga cat si pe dreapta portii pe role, in functie de nevoiile tale.

Kit-ul Ares BT A1000 este perfect pentru orice doritor, se instaleaza usor datorita manualului de instalare inclus in pachet, care va ofera toate informatiile de care aveti nevoie, dar si imagini pentru fiecare pas.

In cazul in care kit-ul de automatizare nu este alimentat cu energie electrica, poarta culisanta poate fi actionata manual prin deblocarea motorului cu cheia de deblocare.

Centrala de comanda BFT Ares A1000

Centrala de comanda incorporata HAMAL: Porti culisante inteligente

Desi sistemul de automatizare se alimenteaza la 230Vca, centrala incorporata va comanda motorul electric ce actioneaza reductorul cu o tensiune joasa de 24Vcc, ceea ce permite o viteza de 9m/min simultan cu o precizie excelenta de detectie a obstacolelor intalnite pe calea de rulare.

ARES BT A1000 functioneaza la o tensiune de 24Vcc, tehnologie pe care producatorul BFT a folosit-o pentru a asigura un ritm de functionare intensiv si o ajustare precisa a incetinirii la final de cursa. Un alt avantaj este posibilitatea de a implementa un sistem de alimentare  de urgenta (livrabil optional) in cazul unei pene de curent.

Centrala de comanda care echipeaza acest tip kit de automatizare ofera functii de deschidere totala sau partiala a portii, reglarea fortei si vitezei de actionare, inchidere manuala, automata dupa un timp reglabil sau rapida dupa iesirea din fotocelule, accelerare si decelerare , etc

Receptorul radio pentru telecomenzi este inclus in centrala de comanda BFT Hamal si este pregatit pentru 2 comenzi.

Lampa girofar LED: Supraveghere permanenta

Orice miscare a portilor culisante trebuie semnalizata corespunzator prin lumina intermitenta care trebuie sa fie vizibila atat ziua cat si noaptea.

Cand actionezi telecomada, lampa de semnalizare te anunta ca a primit cu succes comanda si motorul a pus poarta in miscare.

Lampa optica de tip girofar utilizaza lumina LED pentru cea mai buna eficienta si fiabilitate si are o mare rezistenta la praf si umiditate garantat de standardul de protectie IP44, cu o functionare perfecta la temperaturi cuprinse intre -20°C si 60°C. 

Lampa girofar de tip LED se poate monta la exterior, pe suprafete orizontale drepte.

Caracteristici lampa de semnalizare tip girofar BFT Radius 24V : 
Alimentare:         24 V;
Temperatura:         -20°C/ 60°C;
Grad de protectie:   IP44

 

Telecomanda radio BFT: Doar cu o apasare de buton

Portile culisante pe role se deschid simplu, doar cu o apasare de buton pe telecomanda radio BFT Mitto 2, care functioneaza pe frecventa de 433 Mhz de la o distanta maxima de 50m (distanta masurata in camp deschis, fara perturbatii electromagnetice). Comunicarea intre telecomanda si receptorul radio se face securizat  prin procedura propietara BFT cu codificare de tip Rolling code. Alimentarea telecomenzii este asigurata de o baterie tip 23A de 12V avand o durata medie de viata de cca 5ani.

Telecomenzile radio BFT pot fi inrolate pe receptoarele radio prin invatare directa conform procedeelor de inrolare specifice fiecarei centrale de comanda.

Clonarea telecomenzilor BFT pe automatizarile de porti este posibila doar in situatia in care in sistem exista deja o telecomanda deja inrolata care sa ne permita acest procedeu.

Cremaliera metalica BFT

Cremaliera metalica este componenta sistemului de automatizare a portilor glisante care se monteaza pe poarta si transforma miscarea de rotatie a rotii dintate a motorului in miscare liniara a portii. 

Cremalierele sunt disponibile in segmente de cate 1m si sunt prevazute cu 3 gauri de montaj cu forma alungita pentru a permite usoare reglaje pe inaltime. Distantierele metalice din pachet sunt filetate, au surub cu saiba si asigura distanta de montaj a cremalierei pe poarta.

Prinderea cremalierei metalice pe poarta se face, in cele mai multe cazuri, prin sudura.

Kit-ul ARES BT A1000 contine:

  • Motoreductor cu centrala incorporata x 1buc.
  • Lampa de semnalizare BFT x 1buc.
  • Telecomanda cu doua canale x 2buc.
  • Cremaliera metalica CVZ x 4m.

Specificatii tehnice ARES BT A1000:

Unitate de control HAMAL incorporata
Alimentare 230v
Alimentare motor 24v
Putere absorbita 240W
Greutate maxima poarta 1000Kg
Viteza 9m/min
Modul pinion 4
Eliberare Maneta cu cheie personalizata
Limitator de cursa Electromecanic
Incetinire Da
Ciclu de utilizare Intensiv
Temperatura de functionare -20° C/ 55°C
Grad de protectie IP24
U-Link Nu
Reactie impact D-Track

Video prezentare ARES BT A1000:

Brand:
BFT
Disponibilitate:
La comanda

Automatizari

Alimentare Motor:
  • Motor 24V
Greutate maxima poarta:
  • 1000 kg
Tip automatizare:
  • Culisanta

Manual de instalare motoreductor BFT ARES BT A1000 (Manual_de_utilizare_Ares_BT_A1000.pdf, 1,725 Kb) [Descarcare]

Valerica
Comentariu
Merge foarte bine de acum 6luni acum as vrea sa-i montez un modul sa deschid poarta din telefon. Poarta e aproape de casa si am semnal wifi la poarta