Motor automatizare porti culisante BFT, ICARO ULTRA AC A2000

Scrie o recenzie
4.766 Lei
ICARO ULTRA AC A2000
+

Motor cu unitate de comanda incorporata pentru automatizarea portilor culisante ICARO ULTRA AC A2000, BFT

Motorul ICARO ULTRA AC A2000

ICARO ULTRA AC A2000 este un motor cu unitate de comanda incorporata pentru automatizarea portilor culisante cu greutatea de pana la 2000Kg si este ideal pentru instalarea in zone circulate, datorita frecventei de utilizare foarte intensiva.

Motorul iti deschide poarta glisanta in doar 9m/min, este foarte rezistent la praf si umiditate conform standardului de protectie IP55 si functioneaza perfect la temperaturi cuprinse intre -20°C si +55°C.

LEO B CBB L02 este o unitate de comanda integrata in structura motorului si se programeaza simplu si rapid cu ajutorul afisajului electronic si a blocurilor terminale detasabile cu noul cod de culoare standard.

Unitatea de comanda are incorporat receptor radio cu doua canale si dispune de multiple functii care imbunatatesc automatizarea, precum incetinirea la fiecare final de cursa, deschiderea partiala pentru accesul pietonilor, inchidere rapida, dar si automata.

Cum functioneaza?

Motorul ICARO ULTRA AC A2000 functioneaza la tensiunea de 230V, iar in lipsa energiei electrice, poarta culisanta poate fi actionta manual cu ajutorul unei chei personalizate pentru eliberare, astfel circulatia nu va fi afectata.

Encoder este un dispozitiv fara contact care imbunatateste reactia la impact prin inversarea sensului de miscare al portii culisante si garanteaza evitarea unei coliziuni in prezenta obstacolelor.

Tehnologia D-Track inregistreaza cea mai mica variatie a portii glisante, fie ca este vorba de temperatura sau uzura creata in timp, si ofera in mod constant cuplul optim motorului, astfel asigura o functionare perfecta a echipamentelor si garanteaza siguranta maxima.

Limitatorul de cursa magnetic ajuta la stabilirea exacta a punctului de oprire al portii culisante lainchidere si deschidere.

Controlezi poarta culisanta direct de pe telefon

ICARO ULTRA AC A2000 ofera o utilizare placuta si usoara cu ajutorul unui telefon smart datorita modulului B-EBA WiFi, prin intermediul aplicatiei U-control, ce poate fi descarcata gratuit din Magazin Play si AppStore, atat pentru Android cat si pentru iOS. 
Verifici simplu si usor in ce situatie se afla poarta, controlezi automatizarea de la distanta si primesti notificari cand poarta este in actiune.

  • Modulul wireless BFT B-EBA WiFi este o extensie ce permite controlul de la distanta al automatizarilor BFT de pe smartphone prin internet.
  • B-EBA WiFi este compatibila cu toate automatizarile BFT care au protocolul U-link incorporat.
  • Modulul  wireless B-EBA WiFi se instaleaza cu usurinta intr-un spatiu dedicat de pe placa de control a automatizarii.
  • Programarea se realizeaza in doar cateva minute cu ajutorul aplicatiei dedicate U-Control.

Modulul B-EBA WiFi nu este inclus in pachet!

Specificatii tehnice ICARO ULTRA AC A2000:

Unitate de comanda LEO B CBB L02
Tensiune de alimentare 230V
Tensiune unitate de comanda 230V
Putere consumata 750W
Greutate maxima poarta 2000Kg
Viteza de deschidere 9m/min
Tip limitator de cursa Magnetic
Modul pinion 4mm
Incetinire Da
Blocare Mecanica
Eliberare Cheie personalizata
Reactie la impact Ambreaj meecanic+Encoder
Frecventa de utilizare Foarte intensiva
Grad de protectie IP55
Temperaturi de functionare -20°C ~ +55°C
Conectivitate  Da

Video prezentare ICARO ULTRA AC A2000:

*  Producator: BFT Italia

Brand:
BFT

Automatizari

Alimentare Motor:
  • Motor 230V AC
Greutate maxima poarta:
  • 2000 kg
Tip automatizare:
  • Culisanta

Manual de instalare ICARO ULTRA AC A2000, BFT (Manual_de_instalare_si_utilizare_ICARO_ULTRA_AC_A2000,_BFT.pdf, 2,645 Kb) [Descarcare]

Manual de instalare unitate de comanda LEO B CBB L02, BFT (Manual_de_instalare_unitate_de_comanda_LEO_B_CBB_L02,_BFT.pdf, 6,820 Kb) [Descarcare]

Nici o recenzie postata

Accesorii compatibile