Bariera auto 6,5-8m , trafic intens, BFT, MAXIMA 80

13.193 Lei
Pune o întrebare
Pretul in puncte: 13193 point
MAXIMA 80
+

Bariera automata pentru trafic intens cu brat de 6,5-8m, BFT, MAXIMA 80

Bariera auto perfecta pentru nevoile tale

MMAXIMA 80 este o bariera electromecanica industriala care actioneaza una sau doua brate (optional) cu dimensiuni cuprinse intre 6,5m si 8m, are un aspect elegant care se potriveste perfect in cadrul unei intrari moderne.

Bariera automata este ideala pentru limitarea sau gestionarea traficului in parcari, spatii comerciale sau rezidentiale, folosita de obicei in zone industriale datorita frecventei de utilizare intensiva, dar si a fortei de a actiona bari de mari dimensiuni.

Cursa totala de inchidere sau deschidere este de doar 9 secunde si poate suporta pana la 2000000 de curse pana la epuizare.

MAXIMA 80 este rezistenta la intemperii, cu un grad ridicat de protectie IP54 si functioneaza perfect la temperaturi cuprinse intre -30°C si +60°C, permite instalarea in zone critice.

Cum functioneaza?

MAXIMA 80 functioneaza la tensiunea de 230V monofazat, iar daca din anumite motive bariera auto nu mai este alimentata la energie electrica, bratul poate fi actionat manual, din interiorul structurii, astfel traficul nu va fi afectat.

Encoder este un dispozitiv fara contact care detecteaza obstacolele si asigura inversarea sensului de miscare si imbunatateste precizia miscarii in timpul accelerarii si incetinirii.

Bariera automana industriala MAXIMA 80 asigura performante optime cu o ajustare precisa a incetinirii la fiecare final de cursa.

Specificatii tehnice bariera automata MAXIMA 80:

Unitate de comanda CSB-BR
Tensiune de alimentare 230V
Putere consumata 300W
Tip motor Monofazat
Tip angrenaj In baie de ulei
Incetinire Da
Blocare Mecanica
Eliberare In interiorul structurii
Reactie la impact Inversor magnetic electronic
Frecventa de utilizare Intensiva
Cicluri pana la epuizare 2000000Op
Grad de protectie IP54
Temperaturi de functionare -30°C ~ +60°C
Conectivitate Nu
Dimensiuni brat articulat 6,5-8m

 

*  Producator: BFT Italia

Manual de instalare MAXIMA 80, BFT (Manual_de_instalare_MAXIMA_80,_BFT.pdf, 2,160 Kb) [Descarcare]