Bariera auto 3m, BFT, MOOVI 30 RMM INOX

8.214 Lei
Pune o întrebare
Pretul in puncte: 8214 points
MOOVI 30 RMM INOX
+

Bariera automata cu brat articulat de 3m, pentru trafic semi-intensiv, MOOVI 30 RMM INOX, BFT

Bariera perfecta pentru limitarea traficului

MOOVI 30 RMM INOX este o bariera automata care actioneaza un brat de 3m, perfecta pentru limitarea sau gestionarea traficului in parcari, intrari rezidentiale sau comerciale, zone cu circulatie redusa sau interzisa.

Bariera auto este ideala pentru instalarea in zone cu circulatie moderata, datorita frecventei de utilizare semi-intensiva si ridica sau coboara bratul articulat in doar 8 secunde.

MOOVI 30 RMM INOX este rezistent la intemperii, cu un grad de protectie IP24 si functioneaza perfect la temperaturi cuprinse intre -20°C si +50°C.

Daca din anumite motive MOOVI 30 RMM INOX nu mai este alimentat la energie electrica, bariera auto poate fi actionata manual cu ajutorul unei chei personalizate pentru eliberare, astfel circulatia nu va fi afectata.

Cum functioneaza?

Bariera auto functioneaza la tensiunea de 230V, cu o putere de 300W si este rezistenta datorita structurii din otel inoxidabil.

MOOVI 30 RMM INOX are unitate de comanda incorporata care dispune de receptor radio cu doua canale, iar programarea se face cu ajutorul display-ului integrat care faciliteaza utilizarea si intretinerea.

Bariera auto iti asigura performante optime cu o ajustare precisa a incetinirii la fiecare final de cursa, astfel siguranta si acuratetea sunt garantate.

Precizia miscarii in timpul accelerarii si incetinirii este imbunatatita, datorita dispozitivului fara contact Encoder care detecteaza obstacolele si asigura inversarea sensului de miscare in prezenta acestora.

Specificatii tehnice MOOVI 30 RMM INOX:

Unitate de comanda  LEO MV D
Tensiune de alimentare 230V
Putere consumata 300W
Tip limitator de cursa Electronic
Blocare Mecanica
Eliberare Cheie personalizata
Reactie la impact Encoder
Frecventa de utilizare Semi-intensiva
Grad de protectie IP 24
Temperaturi de functionare -20°C ~ +50°C
Conectivitate Nu
Incetinire Da
Dimensiune brat articulat 3m

*  Producator: BFT Italia

 

 

 

Manual de instalare MOOVI 30 RMM INOX, BFT (Manual_de_instalare_MOOVI_30_RMM_INOX,_BFT.pdf, 3,251 Kb) [Descarcare]