Bariera auto 6m, BFT, MOOVI 60 RMM INOX

8.218 Lei
Pune o întrebare
Pretul in puncte: 8218 points
MOOVI 60 RMM INOX
+

Bariera automata stradala cu brat articulat de 6m pentru trafic semi-intensiv, MOOVI 60 RMM INOX, BFT

Solutia ideala

MOOVI 60 RMM INOX este o bariera automata stradala care actioneaza un brat articulat de 6m, ideala pentru limitarea sau gestionarea traficului in parcariile auto, spatii comerciale sau rezidentiale, zone cu circulatie redusa sau interzisa.

Bariera auto este perfecta pentru instalarea in zone cu trafic redus datorita frecventei de utilizare semi-intensiva, iar durata de ridicare sau coborare a bratului articulat este de doar 8 secunde.

Daca din anumite motive MOOVI 60 RMM INOX nu mai este alimentat la energie electrica, bariera auto poate fi actionata manual cu ajutorul unei chei personalizate pentru eliberare, astfel traficul nu va fi afectat.

MOOVI 60 RMM INOX functioneaza perfect la temperaturi cupinse intre -20°C si +50°C si este rezistent la intemperii, cu un grad de protectie IP24.

Cum functioneaza?

MOOVI 60 RMM INOX functioneaza la tensiunea de 230V, cu o putere consumata de 300W si are structura foarte rezistenta din otel inoxidabil.

Bariera auto are incorporata unitate de comanda dispusa cu display care faciliteaza programarea si intretinerea, are integrat receptor radio cu doua canale, astfel comunicarea cu echipamentele este mult mai eficienta.

MOOVI 60 RMM INOX asigura performante optime cu o ajustare precisa a incetinirii la fiecare final de cursa, astfel siguranta este garantata si impactul prevenit.

Encoder este un dispozitiv fara contact care asigura imbunatatirea preciziei de miscare in accelerare si incetinire si detecteaza obstacolele si garanteaza inversarea sensului de miscare in prezenta acestora.

Specificatii tehnice MOOVI RMM INOX:

Unitate de comanda LEO MV D
Tensiune de alimentare 230V
Putere consumata 300W
Tip limitator de cursa Electronic
Blocare Mecanica
Eliberare Cheie personalizata
Reactie la impact Encoder
Frecventa de utilizare Semi-intensiva
Grad de protectie IP24
Temperaturi de functionare -20°C ~ +50°C
Conectivitate Nu
Incetinire  Da
Dimensiune brat articulat 6m

*  Producator: BFT Italia